دکتر نسیم غفوریان متخصص طب اورژانسبررسی شده توسط: دکتر نسیم غفوریان متخصص طب اورژانس

لیست بیمارستان های تخصصی کودکان

لیست بیمارستان کودکان

همانطور که می­دانید بیماری ­های کودکان و نوزادان، به دلیل ساختار فیزیکی آسیب پذیرتر بودن نسبت به افراد بالغ، موضوعی است که موجب شکل گیری یک رشته­ ی مجزا به نام جراحی کودکان شد. تحقیق برای پیدا کردن بیمارستانی که تمام عناصر محیطی آن با توجه به ویژگی ­های کودکان طراحی شده باشد می­تواند آسودگی خاطر شما از روند درمان کودک­تان را به ارمغان بیاورد. در این مقاله به توضیح کاملی از بیمارستان کودکان تهران و شهرستانها پرداخته شده است.

اطلاعیه

تفاوت بیمارستان های رایج با بیمارستان کودکان

شاید پیش از هرچیز این سوال برای شما پیش بیاید که چه نیازی به وجود یک بیمارستان جداگانه برای کودکان و خاصیت بخشی به این طبقه ی سنی می باشد. دلیل این امر به تفاوت های قابل توجه روانشناختی و فیزیکی بین کودک و بزرگسال باز می­گردد، که البته در مورد نوزادان اهمیت بعد روانشناختی کمرنگ تر است.

بیمارستان های کودکان از یک سو عموما محیط شاد و جذاب تری در جهت جلب توجه کودکان و سرگرم ساختن آنها دارند (امکاناتی مانند پخش برنامه های کودکان، اتاق های بازی و…) و از سوی دیگر اجتماعی مملو از کودکان را فراهم می کند که همزاد پنداری کودک با دیگر کودکان، موجب فروریختن ترس و اضطراب کودک خواهد شد.

متخصصین اطفال و جراحان کودک، عمدتا به تکنیک هایی برای تسکین کودک، حواس پرتی کودک نوپای پرتحرک یا آرامش کودک عصبی و مضطرب، مسلط هستند. این متخصصان می دانند که چگونه با پایین آمدن در سطح کودکان و توضیح روش ها به نحوی متناسب با سن آنها، کودکان را آرام کنند، تاب آوری آنها را مورد تحسین قرار دهند و از آشفتگی و بدبینی آنها بکاهند.

تخصصی ترین بیمارستان های کودکان

بیمارستان های تخصصی کودکان محدوده تلفن
مرکز طبی کودکان تهران/ بلوار کشاورز ۰۲۱-۴۵۶۱۷۴۷۴
بیمارستان مفید تهران / خیابان شریعتی ۰۲۱-۲۶۷۱۰۰۹۱
بیمارستان حضرت علی اصغر تهران / بزرگراه مدرس ۰۲۱-۲۲۲۲۲۰۴۱
بیمارستان بهرامی تهران / میدان امام حسین ۰۲۱-۷۳۰۱۳۰۰۰
بیمارستان کودکان تهران تهران / تقاطع ولی عصر و طالقانی ۰۲۱-۶۶۴۶۴۸۲۳
بیمارستان امام حسین اصفهان اصفهان / کیلومتر ۱۰ خیابان امام خمینی ۰۳۱-۳۳۸۶۶۰۹۰
بیمارستان ۵۰۴ ارتش تهران تهران / خیابان شریعتی ۰۲۱-۸۸۴۰۲۰۱۳

۱-مرکز طبی کودکان

مرکز طبی کودکان

  • تاریخچه

مرکز طبی کودکان به عنوان نخستین مرکز تخصصی درمان کودکان و نوزادان در ایران شناخته می شود و قطب علمی طب کودکان کشور و جامع ترین مرکز درمانی-پژوهشی مرتبط با بیماری های کودکان کشور به شمار می رود. این بیمارستان کودکان، فعالیت خود را از سال ۱۳۴۷ با تلاش دکتر حسن اهری و دکتر محمد قریب آغاز نموده است.

در طراحی این بیمارستان از نقشه بیمارستان های اطفال کانادا، امریکا و سوئیس الگو گرفته شده است. در حال حاضر این بیمارستان کودکان،۳۵۰ تخت دارد وطرف قرارداد با بیمه های تامین اجتماعی، خدمات درمانی، نیروهای مسلح و کمیته ی امام می باشد.

  • کلینیک ها و پاراکلینیک ها

کلینیک‌های مرکز شامل درمانگاه پیوند سلولهای بنیادی، فک و صورت، گوش و حلق و بینی، عفونی، دندانپزشکی، جراحی اطفال، اورولوژی، روماتولوژی، غدد، ریه، گوارش، کلیه، آسم و آلرژی نوزادان، جراحی قلب، ارتوپدی، خون، داخلی اعصاب، جراح اعصاب، تغذیه، پوست، داخلی اطفال و پاراکلینیک های مرکز نیز شامل شنوایی سنجی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی، مرکز جامع تصویرکودکان، سی تی اسکن و آزمایشگاه سلامت روان می باشد.

  • برقراری ارتباط

آدرس: تهران، انتهای بلوار کشاورز، خیابان دکتر محمد قریب، پلاک ۶۲ (در صورت استفاده از مترو باید در ایستگاه توحید واقع در خط ۴ و در صورت استفاده از بی آر تی، ایستگاه دکتر قریب، خط آزادی تهرانپارس پیاده شوید.)

تلفن: شماره تماس گویای مجموعه برای نوبت گیری ۰۲۱۴۵۶۱۷۴۷۴ و برای اطلاع از امکان ترخیص بیمار با شماره ی ۰۲۱۶۱۴۷۲۰۲۹ و برای اطلاع از جواب آزمایش با شماره ی ۰۲۱۶۱۴۷۲۴۷۳ تماس حاصل فرمایید. شماره ی فکس بیمارستان نیز ۰۲۱۶۶۹۳۰۰۲۴ می باشد.

توجه داشته باشید در صورتی که سابقه ی مراجعه به این مرکز را ندارید، نوبت دهی به دو صورت اینترنتی و تلفن گویا به صورت ۲۴ ساعته می باشد اما برای نوبت گیری حضوری، واحد نوبت دهی آینده، که مخصوص بیمارانی که سابقه ی مراجعه به بیمارستان را دارند می باشد، در ساعات اداری یعنی شنبه تا چهارشنبه ۷:۳۰ الی ۱۵:۰۰ و پنجشنبه ها ۷:۳۰ الی ۱۲:۳۰ پاسخگو می باشد .

اطلاعات بیشتر : شماره تماس و آدرس بیمارستان میلاد

ساعت ملاقات این بیمارستان کودکان همه روزه ساعت ۱۴ تا ۱۵ می باشد. همچنین این بیمارستان، امکان نوبت گیری اینترنتی را از طریق سایت خود فراهم نموده است. علاوه بر آن شما می توانید از طریق سامانه ی پاسخگویی به بیماران، برای دریافت نتایج آزمایش و تصویربرداری و پاتولوژی خود، به صورت اینترنتی اقدام نمایید.

۲-بیمارستان مفید

بیمارستان کودکان مفید

  • تاریخچه

بیمارستان کودکان مفید تهران یکی دیگر از برجسته ترین بیمارستان های تخصصی کودکان است که در سال ۱۳۵۳ تاسیس و سپس رسما در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت و در حال حاضر ۳۱۸ تخت خواب فعال دارد.

  • کلینیک ها و پاراکلینیک ها

در این بیمارستان، چشم پزشکی اطفال‌، کلینیک های درمانگاه عمومی اطفال، جراحی اطفال و نوزادان‌، دندان‌ پزشکی‌، درمانگاه‌های تخصصی اعصاب اطفال‌، اتاق شیر، رادیولوژی‌، آزمایشگاه‌، فیزیوتراپی و الکتروآنسفالوگرافی و ICU مخصوص نوزاد و کودک وجود دارد.

  • بیمه های طرف قرار داد

این بیمارستان کودکان، تحت پوشش بیمه های کمیته ی امام خمینی، ارتش، صدا و سیما، کارمندی، روستایی، خدمات درمانی، شهرداری، بیمه تامین اجتماعی می باشد.

  • برقراری ارتباط

آدرس: تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از حسینیه ارشاد، نرسیده به خیابان میرداماد (در صورت استفاده از مترو، باید در ایستگاه شریعتی واقع در خط ۱ پیاده شوید.)

تلفن: برای تماس در جهت  نوبت دهی مجموعه، می توانید با شماره های ۰۲۱۰۲۱۲۲۲۲۷ و ۰۲۱۲۶۴۱۰۰۹۱ تماس حاصل فرمایید.

ساعت ملاقات بیمارستان، همه روزه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ می باشد.

۳-بیمارستان حضرت علی اصغر

بیمارستان کودک حضرت علی اصغر

  • تاریخچه

بسیاری از افراد مسن تر، این بیمارستان را با عنوان «شهر آزاد» به خاطر می آورند. این بیمارستان کودکان، توسط نیّره شیوا مدیریت می شد که برای تامین مخارج بیمارستان به جذب خیرین می پرداخت. با گذشت زمان، پزشکان معتبر به بیمارستان راهی شدند. دکتر احمد مشعوف برای درمان بیماری های کلیه ی کودکان، دکتر شکرالله یوسفی در قسمت پاتولوژی، دکتر عباس خالصی در خصوص جراحی کودکان و دکتر پروانه وثوق در خصوص بیماری های مربوط به حوزه ی خون و سرطان کودکان پزشکان حاضر در این بیمارستان هستند.

این بیمارستان کودکان، بعد از سال ۱۳۵۷ و مدتی پس از پیروزی انقلاب، به بیمارستان حضرت علی ‌اصغر (ع)، تغییر نام یافت. با آغاز فعالیت دانشگاه‌ علوم پزشکی ایران، تحت پوشش این دانشگاه قرار گرفت و دانشجویان پزشکی، انترن‌ها و دستیاران، برای سپری کردن دوره‌های آموزشی مربوطه به این مرکز معرفی شدند و در حال حاضر، ۱۵۹ تخت خواب فعال دارد.

  • کلینیک ها و پاراکلینیک ها

کلینیک‌های مرکز شامل درمانگاه فک و صورت، گوش و حلق و بینی، عفونی، روانپزشکی، دندانپزشکی، جراحی اطفال، اورولوژی، غدد، ریه، گوارش، کلیه، آسم و آلرژی، جراحی قلب، ارتوپدی، خون، جراح اعصاب، تغذیه، پوست، داخلی اطفال و پاراکلینیک های مرکز نیز شامل شنوایی سنجی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی، سی تی اسکن، آزمایشگاه، روانشناسی و سلامت روان می باشد.

  • بیمه های طرف قرار داد

این بیمارستان تحت پوشش بیمه های تامین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح می باشد.

  • برقراری ارتباط

آدرس: نشانی بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر واقع در تهران، بزرگراه مدرس، بعد از پل میرداماد، خیابان شهید دستگردی (ظفر) می باشد. در صورتی که از مترو استفاده می کنید، می توانید در ایستگاه شریعتی واقع در خط ۱ پیاده شده و در صورتی که از بی آر تی استفاده می نمایید، می توانید سوار اتوبوس های راه آهن-تجریش شوید.

تلفن: برای نوبت گیری تلفنی می توانید با شماره تلفن های ۰۲۱۲۲۲۲۲۰۴۱ , ۰۲۱۲۲۲۲۲۰۴۵ تماس حاصل فرمایید.

ساعت ملاقات بیمارستان همه روزه از ساعت ۱۵ الی ۱۶ و ساعت ملاقات در بخش NICU همه روزه از ساعت ۱۱:۴۵ الی ۱۲:۳۰می باشد و بخش خون نیز ملاقات ندارد.

۴-بیمارستان بهرامی

بیمارستان کودکان بهرامی

  • تاریخچه

بیمارستان کودکان بهرامی، در سال ۱۳۳۴ به درخواست مرحوم منشی باشی بهرامی در یکی از مناطق شرقی تهران، تاسیس گشت و حدود هفتاد سال است که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد. این بیمارستان دارای ۱۳۱ تخت فعال و از حاذق ترین پزشکان کشور برخوردار است. ضمنا بیمارستان کودکان بهرامی، آموزشی – درمانی است.

  • کلینیک ها و پاراکلینیک ها

کلینیک‌های مرکز شامل درمانگاه روانپزشکی، دندانپزشکی، جراحی اطفال، اورولوژی، غدد، ریه، گوارش، کلیه، آسم و آلرژی ،قلب، ارتوپدی، خون، تغذیه و رژیم درمانی، پوست و مو و پاراکلینیک های مرکز نیز شامل رادیولوژی، سونوگرافی، آزمایشگاه، پاتولوژی، نوار قلب اکو، کاردیوگرافی، دیالیز، شیمی درمانی، تست پوستی، گفتار درمانی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، نوار مغز و نوار عصب و عضله می باشد.

  • بیمه های طرف قرار داد

این بیمارستان کودکان طرف قرارداد با بیمه های سازمان نیروهای مسلح، سازمان تامین اجتماعی، سازمان خدمات درمانی، سلامت، روستایی، کارمندی، شهرداری و همچنین بیمه ی دی می باشد.

  • برقراری ارتباط

آدرس: این بیمارستان کودکان در تهران، میدان امام حسین، خیابان دماوند، خیابان شهید کیایی (قاسم آباد)، خیابان انصارالحسین واقع شده است. در صورتی که از مترو استفاده می کنید، می توانید در ایستگاه سبلان یا ایستگاه امام حسین واقع در خط ۲ پیاده شده و در صورتی که از بی آر تی استفاده می نمایید، می توانید سوار اتوبوس های خط ۱ به سمت ایستگاه فرودگاه یا سبلان شوید.

تلفن: شماره تماس برای نوبت دهی مجموعه ۰۲۱۷۷۵۸۶۳۸۹ و ۰۲۱۷۳۰۱۳۰۰۰

برای اطلاع یابی از جواب آزمایش خود می توانید به نشانی الکترونیکی آن hosp_bahrami@tums.ac.ir مراجعه نمایید.

ساعت ملاقات مجموعه، همه روزه از ساعت ۱۴ تا ۱۶ است.

۵-بیمارستان کودکان تهران

بیمارستان کودکان تهران

  • تاریخچه

گروهی از شاگردان دکتر محمد قریب و دیگر پزشکان مطرح کشور، این بیمارستان کودکان را در سال ۱۳۴۶ بنیان نهادند. این بیمارستان دارای ۵۰ تخت مصوب می باشد و به عنوان تنها بیمارستان خصوصی کودکان و نوزادان در ناحیه ی مرکزی شهر تهران، برجسته می باشد که دارای بخش تخصصی سونوگرافی شبانه روزی است.

  • کلینیک ها و پاراکلینیک ها

کلینیک های این بیمارستان کودکان شامل درمانگاه اطفال، فوق تخصصی قلب، فوق تخصصی داخلی روماتولوژی، ارتوپدی، فوق تخصصی گوارش اطفال، ایمونولوژی و آلرژی، فوق تخصصی نورولوژی اطفال، فوق تخصصی جراحی اطفال، فوق تخصصی عفونی، فوق تخصصی اورولوژی اطفال می باشد. پاراکلینیک های بیمارستان کودکان تهران شامل رادیولوژی، آزمایشگاه طبی، آزمایشگاه پاتولوژی، اودیومتری و سونوگرافی می باشد.

  • بیمه های طرق قرار داد

این بیمارستان برای خدماتی مانند بستری و پذیرش سرپایی تحت پوشش اکثر بیمه ها از جمله بیمه آسیا، البرز، بیمه ایران، فرهنگیان، دانا، دی، سینا و… می باشد.

  • برقراری ارتباط

آدرس: این بیمارستان کودکان واقع در تهران، تقاطع خیابان ولی عصر و خیابان طالقانی، روبه روی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴ می باشد. در صورتی که از مترو استفاده می کنید، می توانید در ایستگاه تئاتر شهر خط ۳ و ۴ یا ایستگاه میدان ولیعصر خط ۳ پیاده شده و در صورتی که از بی آر تی استفاده می نمایید، می توانید سوار اتوبوس های خط راه آهن-تجریش شوید.

تلفن: شماره تماس مجموعه برای نوبت دهی ۰۲۱۶۶۴۶۴۶۶۹۰۲۱۶۶۴۶۴۸۲۳ می باشد و شماره ی فکس آن ۰۲۱۶۶۴۶۴۸۳۹ است.

 ساعت ملاقات بیمارستان، همه روزه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ می باشد.

۶- بیمارستان امام حسین اصفهان

بیمارستان کودکان امام حسین اصفهان

  • تاریخچه

نیکوکاری به نام مرحوم مصطفی سخاوت، این ساختمان را در سال ۱۳۶۶ ، در خیابان امام خمینی (ره)، به منظور احداث بیمارستان امام حسین (ع) وقف کرد. پس از تکمیل بنای ساختمان، به صورت رسمی، جهت تکمیل و مجهز شدن، به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واگذار گشت و فعالیت خود را از ابتدای سال ۱۳۹۱ شروع کرد. این بیمارستان در حال حاضر ۱۶۸ تخت فعال در حال ارائه خدمت به بیماران تا ۱۵ سال می باشد.

  • کلینیک ها و پاراکلینیک ها

این بیمارستان از دو کلینیک (کلینیک های فوق تخصصی داخلی شامل غدد، قلب، آسم و آلرژی ریه، ایمنولوژی و کلیه عفونی و کلینیک های فوق تخصصی جراحی شامل جراحی کودکان و نوزادان، جراحی اعصاب، ارتوپدی، جراحی پلاستیک و ترمیمی، گوش و حلق و بینی و اورولوژی) تشکیل شده است.

همچنین دارای چهار بخش مخصوص کودکان و یک بخش مخصوص نوزادان است. اولین بخش کودکان شامل فوق تخصصی اعصاب، نفرولوژی، ایمونولوژی، آسم و آلرژی، دومین بخش کودکان شامل فوق تخصصی غدد، قلب، ریه و گوارش، سومین بخش کودکان شامل فوق تخصصی عفونی و چهارمین بخش آن نیز شامل دی کلینیک بستری روزانه کودکان است.

علاوه بر این ها، این بیمارستان شامل بخش آموزش به بیمار نیز می باشد. پرستاران این مرکز بر اساس رسالت حرفه ای خود، تمام همت خود را برای آموزش مراقبت های کودک به خانواده ی بیمار در مرکز و منزل به کار می گیرند و در زمینه ی آموزش شیردهی به بیماران مبتلا به شکاف لب و کام (لب شکری)، خدمات تخصصی ارائه می گردد.

  • بیمه های طرف قرار داد

بیمارستان امام حسین طرف قرارداد با بیمه های تامین اجتماعی، خدمات درمانی کشور، نیروهای مسلح، شرکت نفت، بیمه ایران و بیمه ی آسیا می باشد.

  • برقراری ارتباط

آدرس: نشانی این بیمارستان واقع در اصفهان، کیلومتر ۱۰ خیابان امام خمینی (ره) می باشد.

تلفن: تلفن تماس برای نوبت دهی صبح ۰۳۱۳۳۸۶۶۰۹۰ و برای نوبت دهی عصر ۰۳۱۳۳۸۶۱۰۰۱ می باشد.

مقالات مرتبط

 

۷. بیمارستان ۵۰۴ ارتش تهران

این بیمارستان مرکزی آموزشی و هم درمانی است که وابسته به ارتش جمهوری اسلامی ایران می باشد و بیمارستان تخصصی اطفال می باشد.

  • کلینیک ها و پاراکلینیک ها

بخش اورژانس ، بخش شنوایی سنجی، بخش بینایی سنجی ، بخش دندان پزشکی، بخش ENT ،  ، بخش چشم، بخش گفتار درمانی.

  • بیمه های طرف قرار داد

بیمه ارتش، بیمه نیرو های مصلح

  • راه های ارتباطی

آدرس: تهران، خیابان شریعتی، خیابان شهید قدوسی، نرسیده به سبلان شمالی، بیمارستان ۵۰۴

تلفن: ۰۲۱۸۸۴۰۲۰۱۳

همچنین بخوانید: لیست مراکز تصویربرداری بالای ۱۰۰ کیلوگرم در تهران

روحیه ی کودک

به طور کلی کودکان، مقاومت بالایی نسبت به اعتماد کردن به پزشک خود، همکاری با پزشک و سازگاری با شرایط بیماری از خود نشان می دهند. همین ناسازگاری، در نهایت موجب مخفی کاری کودک در بیان علایم بیماری خود، پایین آمدن سطح تحمل درد در فرآیند جراحی و چه بسا تاثیرات مخرب روانی در مورد ذهنیت کودک از ماهیت خود خواهد شد.

آسیب پذیری نوزادان

نوزادان نیز بیشترین میزان آسیب پذیری را در برابر بیماری های عفونی و مشکلات شایع بهداشتی دارند. به علاوه ی مسئله ی بیماری های مادرزادی و آسیب هایی که ممکن است کودک طی فرآیند زایمان ببیند، روی هم رفته ایجاب می کنند که حساسیت دوچندانی در معالجه و درمان بیماری های آن ها صورت پذیرد.

 بیماری های کودکان و کنترل آن

برای آشنایی بیشتر با تخصص پزشکان بیمارستان کودکان، در این قسمت به بررسی انواع مباحثی که توسط آن ها مطالعه می شود، می پردازیم. ( لازم به یاد آوری است که هم فیزیولوژی و هم واکنش های نوزادان و کودکان و برخورد آنها با بیماری ها، کاملا با بزرگسالان متفاوت است و در واقع یک کودک، انسان کوچک شده نیست.)

برای درمان مشکلات و نابه هنجاری های دستگاه گوارش باید به فوق تخصص گوارش کودکان و برای درمان نابه هنجاری های قفسه ی سینه و مشکلات تنفسی از جمله آسم، به فوق تخصص ریه ی کودکان مراجعه کنید. برای تشخیص بیماری های مغز و اعصاب کودک و درمان تومورهای خوش خیم و بدخیم سیستم مغز و اعصاب نیز، می توان به فوق تخصص نورولوژی کودکان مراجعه کرد.

همچنین برای کنترل دیابت کودکان باید به متخصص غدد و متابولیسم کودکان و تیم اندوکرینولوژی که طیف وسیعی از اختلالات غدد را در کودکان درمان می کند، مراجعه کرد. اضافه وزن و چاقی کودکان نیز با مراجعه به پزشک تغذیه و روانپزشک کودکان قابل کنترل است.

بیماری های نوزادان و مراجعه به متخصص مناسب

بیماری های نوزادان در بیمارستان کودکان

برای تشخیص و درمان ناهنجاری های رایج در نوزادان در هنگام تولد، از جمله شکاف کام و لب (عارضه ی لب شکری) به یک تیم پزشکی شامل متخصص گوش و حلق و بینی، جراح فک و صورت، متخصص ارتودنسی، دندانپزشک عمومی، جراح پلاستیک و متخصص گفتار درمانی نیاز می باشد.

برای تشخیص و درمان اختلالات و ناهنجاری های دستگاه ادراری تناسلی از جمله انسداد و تنگی های مجرای ادرار (نا به جا قرارگرفتن سوراخ خروجی مجرای ادراری در پسرها در محلی در زیر دستگاه تناسلی و یا نا به جا قرار گرفتن سوراخ مجرا در قسمت پشت دستگاه تناسلی) و ابهام جنسی (آلت تناسلی نوزاد از نظر ظاهری نه شیبه به آلت تناسلی مردانه است و نه زنانه)، بیضه های پایین نیامده، باید به اورولوژیست اطفال مراجعه کنید.

اختلالات تشنج، کم خونی داسی شکل، آبله مرغان، آنفولانزا، انواع آلرژی از جمله حساسیت به گلوتن، عفونت های گوش و ضعف شنوایی، ناهنجاری های پوستی (زردی یا کبودی پوست نوزاد اسهال نوزادان) از دیگر اختلالات رایجی است که با مراجعه به پزشک کودکان و نوزادان قابل درمان می باشد.

منابع

اطلاعاتی وارد نشده است

مقالات مرتبط
تلگرام
واتساپ
0 0 رای ها
امتیاز کاربران
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

فهرست مطالب

(برای مطالعه هر بخش کلیک کنید)

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x